Kwaliteitsmanager

40 uur per week

Heb je passie voor kwaliteit en techniek binnen de bouwsector en wil je bijdragen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden binnen onze groeiende organisatie? Ben je organisatorisch sterk en krijg je energie van het managen van processen in de staalbouw? Lees dan snel verder, want dan is de functie van kwaliteitsmanager jou op het  lijf geschreven!

Jouw taken als kwaliteitsmanager bij Kampstaal

Vanwege de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een kwaliteitsmanager. In deze rol ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het kwaliteitsbeleid, waarbij je de kwaliteit van onze producten en processen bewaakt. Je voert analyses uit op basis van data, stelt kwaliteitsplannen op en zorgt voor de naleving van wet- en regelgeving, zoals NEN-EN 1090. Ook ben je medeverantwoordelijk voor het toezicht op certificeringen en audits.

Als kwaliteitsmanager voer je samen met onze eindcontroleur kwaliteitscontroles uit in onze werkplaats en spuiterij, maar ook extern op diverse locaties in Nederland en in het buitenland. Ook ondersteun je onze projectmanagers bij FAT-inspecties voor onze klanten. Je bent een verbindende schakel tussen de klant en onze organisatie, waarbij klanttevredenheid en heldere communicatie centraal staan.

Daarnaast lever je actief een bijdrage aan de voortdurende verbetering van de kwaliteit binnen onze organisatie. Je denkt mee over verbeterprocessen en hebt oog voor detail en efficiëntie, waarbij het gebruik van LEAN-methodieken gewenst is en een kritische blik om onze processen te optimaliseren. Je komt te werken in ons QHSE team, dat bestaat uit een QHSE manager en een junior QHSE medewerker.

Wat we jou bieden

In deze functie krijg je, naast de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, inclusief:

  • Een aantrekkelijk salaris vanaf € 4000,-  bruto per maand (afhankelijk van ervaring);
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen op fulltime basis;
  • Mogelijkheid om ADV-dagen in te wisselen voor meer salaris;
  • Auto, telefoon en laptop van Kampstaal;
  • Winstafhankelijke bonusregeling bij een dienstverband langer dan 12 maanden;
  • Een no-nonsense en open werkomgeving waarin iedereen wordt gewaardeerd;
  • Collectieve zorgverzekering, omdat jouw welzijn voor ons belangrijk is;
  • Jaarlijkse activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging.

Wat we van jou vragen

Wij zoeken een kwaliteitsmanager die:

  • Minimaal  hbo werk- en denkniveau heeft;
  • Sterk is in zowel tactisch als operationeel kwaliteitsmanagement;
  • Goede communicatieve vaardigheden heeft in het Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits;
  • Vaardig is in het gebruik van het Officepakket en ERP-systemen;
  • Bij voorkeur kennis heeft van NEN-EN 1090 en de Wet kwaliteitsborging.

Solliciteer nu!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als kwaliteitsmanager bij Kampstaal? Solliciteer dan nu! Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met onze HR-afdeling via 0527-698020 of werkenbij@trusteelgroup.com. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Marcel Schuurman via 06-12642483.

We kijken ernaar uit om je sollicitatie te ontvangen en hopen je binnenkort te verwelkomen in ons team!

Deze vacature in het kort

Bedrijf: Kampstaal
Standplaats: Emmeloord
Uur per week: 40
Dienstverband: Full-time

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Loading...